Contact

Hotel Lakeside
Zijdelveld 54

1421 TL Uithoorn

+31297 56 63 32
info@hotellakeside.nl
facebook

 

Bereikbaarheid per auto vanaf

 

Den Haag
A4 richting Schiphol-Amsterdam. Neem de afslag Hoofddorp-Aalsmeer. Sla rechtsaf bij de stoplichten, richting Aalsmeer-Uithoorn. Volg de weg tot Uithoorn. Bij stoplicht centrum Uithoorn, gaat u rechtsaf de Laan van Meerwijk in. Sla vervolgens rechtsaf om op de Laan van Meerwijk te blijven. De Laan van Meerwijk gaat over in het Zijdelveld. Het hotel bevindt zich aan de linkerkant.

 

Amsterdam
Vanaf de ringweg A10 volg de A4 richting Schiphol-Den Haag. Neem de afslag Hoofddorp-Aalsmeer. Sla rechtsaf bij de stoplichten, richting Aalsmeer-Uithoorn. Volg de weg tot Uithoorn. Bij de stoplicht centrum Uithoorn, gaat u rechtsaf de Laan van Meerwijk in. Sla vervolgens rechtsaf om op de Laan van Meerwijk te blijven. De Laan van Meerwijk gaat over in het Zijdelveld. Het hotel bevindt zich aan de linkerkant.

 

Utrecht
A2 richting Amsterdam. Neem de afslag Vinkeveen-Hilversum. Bij het stoplicht gaat u rechtsaf, richting Vinkeveen (N201). Volg deze weg tot Uithoorn. Bij stoplicht centrum Uithoorn, gaat u linksaf de Laan van Meerwijk in. Sla vervolgens rechtsaf om op de Laan van Meerwijk te blijven. De Laan van Meerwijk gaat over in het Zijdelveld. Het hotel bevindt zich aan de linkerkant.

 

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station (opstappen voor het Victoria Hotel) neemt u bus 170 richting Uithoorn. Bus 170 rijdt vanaf Amsterdam Centraal Station via het Leidseplein en Amstelveen naar Busstation Uithoorn. Vanaf de bushalte in Uithoorn is het circa 10 minuten lopen naar het hotel.

Hotel Lakeside
Zijdelveld 54
1421 TL Uithoorn
+31297 56 63 32
info@hotellakeside.nl
facebook